O văduvă celebră s-a pozat indecent și a postat totul pe internet

Ana Chivu   
în Stiri mondene
11/12/2018, 17:01
O văduvă celebră s-a pozat indecent și a postat totul pe internet GALERIE FOTO
Gweneth Lee, văduva care pozează extrem de provocator pe instagram!!

O văduvă a devenit celebră pe o rețea de socializare deoarece posta fotografii indecente, iar oamenii s-au isterizat. Astfel, Gweneth Lee a devenit model Instagram.  Aceasta are 49 de ani și, din nefericire, a rămas singură. Gweneth a ieșit în evidență cu pozele extrem de provocatoare pe care le pune în mediul online.

Femeia a primit o sumă foarte frumoasă, de 30.000 de dolari doar pentr a-și poza picioarele. Uimitor este că este plătită doar pentru o întâlnire cu admiratorii, câștigând pentru una 300 de dolari, dar șii cadouri foarte generoase din partea bărbaților. Întrevederea dintre cei doi durează maxim o oră, o oră în care admiratorii se pot „delecta” cu prezența văduvei.

Văduva controversată de pe instagram, poze indecente!

Gweneth Lee este un fost model, mai nou celebră pe unul din cele mai iubite site-uri de socializare. „Nu credeam că există un asemenea fetiş. Când megeam la piscină,de multe ori îmi pozam doar picioarele şi urcam imaginile pe Instagram. La un moment dat, am observat că foarte mulţi oameni reacţionau la acestea. După câteva săptămâni, am decis să fac un cont dedicat picioarelor mele în exclusivitate. În timp, am dezvoltat tot felul de relaţii cu bărbaţi care sunt dispuşi să scoată bani grei din buzunar pentru a-mi linge sau mângâia picioarele”, a mărturisit văduva.

Văduva de pe instagram, poze provocatoare!
Văduva de pe instagram, poze provocatoare!

Întrebată de curioși care sunt conisderate atuuri ale sale, aceasta a spus că în primul rând picioarele.  „Am picioare frumoase, nu am de ce să mă ascund. Sunt curate, îngrijite, am degetele drepte, nu am nici măcar o urmă de bătături sau băşici, sunt frumos arcuite şi am şi degetele mici şi subţiri”, a mai povestit femeia de 49 de ani.  Toată admirația pentru piciorele sale a pornit de la câteva poze publicate în mediul online, unde i se vedeau doar acestea. Gweneth Lee a văzut imediat interesul fanilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×