O tânără însărcinată în luna a noua a mers să își ia vaca de pe un câmp din Suceava. Ce s-a întâmplat apoi

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
17/07/2018, 00:21
O tânără însărcinată în luna a noua a mers să își ia vaca de pe un câmp din Suceava. Ce s-a întâmplat apoi

O tânără însărcinată în luna a noua a mers să adape vaca, pe un câmp din Suceava. Femeie, în vârstă de 20 de ani a intrat în travaliu și a fost nevoită să nască singură, fără niciun ajutor.

Tânăra din localitatea Șcheia, județul Suceava, era însărcinată în ultima lună, când în loc să meargă la spital, a mers să aducă vaca de la câmp. Pe drum, au apucat-o contracțiile și nu a avut cum să își sune concubinul deoarece nu avea telefon la ea. Femeia a fost nevoită să nască singură, dar totul s-a terminat tragic.

O tânără însărcinată în luna a noua a mers să își ia vaca de pe un câmp din Suceava

Tânăra însărcinată în luna a noua, care a fost să își ia vaca de la câmp, a fost găsită în stare de inconștiență de concubinul ei. Lângă ea, zăcea pruncul. Bărbatul a sunat de urgență la 112, iar la fața locului au venit polițiștii și medicii. Femeia a fost internată de urgență și stabilizată. Pentru pruncul care era lovit la cap nu s-a mai putut face nimic. A stat prea mult în frig și umezeală, fără îngrijire de specialitae după ce a venit pe lume.

Pruncul a murit a doua zi dimineața

Medicii nu au mai putut salva pruncul, care a murit a doua zi dimineața. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Nu există, însă, date care să arate că asupra femeii sau a fătului să se fi aplicat violențe sau alte agresiuni, potrivit Monitorul de Suceava.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×