O tânără din Oradea a ieşit în Vinerea Mare la o plimbare! Incredibil ce a putut să păţească, în plină stradă

Raluca Ogaru  
înReality show
08/04/2018, 16:04
O tânără din Oradea a ieşit în Vinerea Mare la o plimbare! Incredibil ce a putut să păţească, în plină stradă

Tânăra a povestit pentru bihorenul.ro că a ieşit în oraş, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Un bărbat a urmărit-o şi când a ajuns într-o zonă mai întunecată, a tras-o cu forţa într-o zonă mai dosnică. Tinerei nu i-a rămas decât să strige după ajutor, zbătându-se fără niciun succes în mâinile agresorului.

„Am fost îmbrâncită şi trasă de acesta cu putere, el intenţionând să mă ducă într-un loc şi mai retras”, a povestit tânăra în plângerea pe care a făcut-o apoi la poliţie.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Norocul fetei a fost că în acea zonă, cineva a auzit strigătele disperate şi a ieşit la geam. Era un bărbat care a strigat către agresor să o lase pe fată în pace, dacă nu, cheamă poliţia.  Bărbatul s-a făcut nevăzut în noapte şi nu a fost prins nici până acum.

Poliţia a demarat cercetările în acest caz şi îl caută acum pe bărbatul despre care victima spune că avea între 35 şi 40 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×