O şoferiţă a blocat 3 tramvaie în Timişoara! Şi-a parcat maşina fix în mijlocul străzii şi a plecat să… Motivul e chiar incredibil

în Poze haioase
16/03/2018, 20:28
O şoferiţă a blocat 3 tramvaie în Timişoara! Şi-a parcat maşina fix în mijlocul străzii şi a plecat să… Motivul e chiar incredibil GALERIE FOTO

O tânără şi inocentă şoferiţă, de 25 de ani, a reuşit performanţa de a da traficul peste cap pe bulevardul Dâmboviţa din Timişoara, pentru a-şi face… cumpărăturile. Femeia şi-a parcat autoturismul chiar în mijlocul drumului, în calea tramvaielor, şi a plecat liniştită la shopping la magazinele din zonă.

Nu mai puţin de 3 tramvaie de pe linia 9 au fost blocate în direcţia Freidorf, iar până la întoarcerea tinerei, majoritatea călătorilor care n-au mai avut răbdare să aştepte, au plecat mai departe pe jos bombănind. Într-un final, vatmanii şi trecătorii din zonă au chemat în ajutor poliţiştii locali.
 
Când tânăra s-a întors de la shopping, agenţii au luat-o la întrebări, iar aceasta s-a şi înfuriat când a auzit că a fost amendată cu 580 de lei. Le-a spus senină că nu a observat că a bulversat toată circulaţia. VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×