O nimfomană din Iași, condamnată pentru crimă! Ce a scos-o din minți pe femeie!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
15/05/2018, 15:41
O nimfomană din Iași, condamnată pentru crimă! Ce a scos-o din minți pe femeie!
Nimfomana condamnata pentru crima

O femeie din Iași și-a ucis soțul, deoarece bărbatul nu voia să facă sex cu ea! Sofia Dăscălescu, în vârstă de 58 de ani, se pare că avea și probleme serioase cu alcoolul și l-a terorizat pe bărbat ani la rând cu bătăi.

Omul ajunsese să fugă de acasă și să se întoarcă doar când femeia pusă pe distracții adormea. Într-o seară a găsit-o încă trează pe soția sa, care i-a cerut să întrețină relații intime cu ea. Soțul a refuzat, iar soția a trecut de la amenințări, la fapte. A luat un cuțit și și-a înjunghiat partenerul de viață, care a murit după ce a agonizat câteva zile.

Nimfomana condamnată pentru crimă a fost internată de mai multe ori la Socola

Sofia Dăscălescu a fost internată, de câteva ori, la Socola. Crima a fost plasată de autorităţi în perioada 1 octombrie – 4 octombrie 2017. Oamenii legii au fost sesizaţi despre faptă pe 4 octombrie, atunci când Dăscălescu a rugat o vecină să sune la 112 spunându-i că soţul ei moare. Echipajul de urgență l-a găsit culcat cu faţa în sus, cu pantalonii în vine,  lângă toaletă. În curte au fost descoperite două cuţite, iar cu unul dintre ele femeia l-a înjunghiat în zona abdominală pe soțul ei, perforându-i colonul. Femeia și-a recunoscut fapta și a fost condamnată la 10 ani de închisoare, în primă instanță.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×