O mama din Iaşi şi-a opărit intenţionat fiica! Care a fost motivul

Raluca Ogaru   
în Reality show
19/03/2018, 13:20
O mama din Iaşi şi-a opărit intenţionat fiica! Care a fost motivul GALERIE FOTO

O tânără în vârstă de 27 de ani din localitatea ieşeană Gropniţa a ajuns duminică la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, după ce mama ei a opărit-o cu apă clocotită pentru că nu voia să plece din casa ei. În urma incidentului, tânăra a suferit arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

”Pacienta a suferit arsuri cu lichid fierbinte pe o suprafaţă de 20% din corp, după ce ar fi fost agresată de mama ei, cu o oală cu apă fierbinte, pentru că nu ar fi vrut să părăsească domiciliul. Tânăra a fost internată la Secţia de Chirurgie Plastică, fiind anunţată şi Poliţia în acest caz”, a declarat, conform ReporterNTV, prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi.

Poliţiştii au anunţat că au deschis un dosar penal în acest caz.

”Am fost sesizaţi cu privire la acest incident şi în cauză au început cercetările pentru violenţă în familie. Din primele informaţii reiese că mama şi fiica au consumat băuturi alcoolice împreună, iar, la un moment dat, victima s-a aşezat pe un pat din locuinţă şi, pe fondul unei discuţii în contradictoriu, mama ar fi aruncat conţinutul unei oale cu apă fierbinte pe ea, în special în zona toracică“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Anca Vîjiac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×