O mai țineți minte pe Sexy Brăileanca? Drama prin care a trecut după ce a dispărut din atenția publicului: ”Îți vând copilul!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
11/05/2018, 16:15
O mai țineți minte pe Sexy Brăileanca? Drama prin care a trecut după ce a dispărut din atenția publicului: ”Îți vând copilul!” GALERIE FOTO
Dacă vă amintiți, Sexy Brăileanca s-a remarcat prin ipostazele provocatoare în care poza și filmulețele incitante

O mai țineți minte pe Sexy Brăileanca? Blonda a dispărut dinatenția publicului, după o tinerețe tumultoasă, în care a ținut de multe ori prima pagină a ziarului. Acum, însă, este femeie la casa ei… Bine, nu chiar la casa ei, având în vedere că își crește singură băiețelul, după ce a fost implicată într-un scandal monstru cu tatăl copilului.

A ajuns în presa tabloidă, după ce s-a afirmat în ipostaze indecente, alături de alte vedete de la noi. De asemenea, filmulețele și pozele incitante cu ea au făcut deliciul bărbaților la acea vreme. Acum doi ani, însă, Florina Mihăilă s-a făcut fată cuminte. Cel puțin așa lăsa de înțeles la vremea aceea. Își găsise un bărbat cu care se logodise și chiar era însărcinată cu el. Când lucrurile mergeau mai bine, însă, Florina l-a găsit pe tatăl copilului ei în compania altei femei la mall și de atunci a început scandalul.

O mai țineți minte pe Sexy Brăileanca? Acum, este cu totul alt om

Dacă o mai țineți minte pe Sexy Brăileanca, cu siguranță  știți că obișnuia să apară machiată strident, cu haine tot mai decoltate, cu vedere la piele. Acum, femeia este o mamă devotată și nu ezită să își expună în mediul virtual iubirea pentru fiul ei, al cărui tată i-a părăsit în cel mai josnic mod cu putință, după cum spune chiar ea.

”Atunci Marian mi-a spus ca nu mai vrea să auda de mine sau de copil, ca daca pune mana pe el il vinde. Si m-a si batut sperand ca voi pierde sarcina. Iar acum crede ca il voi lasa in pace… Dar nu o voi face, ma duc pana la Dumnezeu cu el de gat. Sa plateasca pentru ceea ce a facut, nu sa spargă bani pe pocnitori. Nici nu isi imaginează ce il asteapta. Il voi tari prin toate tribunalele”, a declarat Florina Mihăilă, acum ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×