O mai ţii minte pe Mădălina Pamfile?! Cum arată acum şi ce a ajuns să facă pentru bani, la 5 ani după ce a fost dată afară de la Capatos şi a dispărut din lumina reflectoarelor 

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/01/2018, 10:09
O mai ţii minte pe Mădălina Pamfile?! Cum arată acum şi ce a ajuns să facă pentru bani, la 5 ani după ce a fost dată afară de la Capatos şi a dispărut din lumina reflectoarelor  GALERIE FOTO

Mădălina Pamfile a fost asistentă la „Un show păcătos” timp de cîteva luni, începînd cu ianuarie 2012. Deşi fizicul era unul perfect pentru poziţia pe care o ocupa, bruneta a fost dată afară din cauza problemelor mediatice în care a fost implicată.

Pentru că toate scandalurile pe care le atrăgea pătau şi imaginea Antenei 1, ea fiind o vedetă a postului, trustul a decis să renunţe la serviciile sale.

După ce a dispărut din showbiz, Mădălina s-a axat pe viaţa de familie. S-a căsătorit, a avut un moment de impas cînd anunţase că divorţează, însă lucrurile s-au redresat şi este în continuare căsătorită. Mutată acum la Timişoara, alături de soţul său, Bruno Alin, Pamfile este întreţinută de acesta, ea fiind şomeră.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×