O mai ţii minte pe Corina, avocata sexy din serialul „Băieţi Buni” care i-a distrus căsnicia lui Cabral?! E INCREDIBIL cum arată acum şi ce s-a ales de ea. Şi-a schimbat numele şi…

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/12/2016, 09:20
O mai ţii minte pe Corina, avocata sexy din serialul „Băieţi Buni” care i-a distrus căsnicia lui Cabral?! E INCREDIBIL cum arată acum şi ce s-a ales de ea. Şi-a schimbat numele şi… GALERIE FOTO

Anne Marie Paraschivescu interpreta în urmă cu mai bine de 12 ani rolul Corinei Marca, în serialul „Băieţi Buni”. Fără experienţă în film, ci doar în teatru, Anne a reuşit să ajungă rapid la inima fanilor care au îndrăgit-o tot mai tare.

Pe timpul filmărilor, în 2005, acesta s-a cuplat cu Cabral, colegul din serial, care a divorţat de soţia Luana, ce îi dăruiese o fetiţă, pentru a fi alături de ea. Totuşi, relaţia dintre cei doi nu a fost una de lungă durată şi s-au despărţit.

Acum, Anne Marie Paraschivescu şi-a schimbat numele. Se numeşte Ana Şmilovski şi a abandonat actoria. S-a mutat la Suceava, acolo unde are o emisiune de radio, alături de o colegă şi nu regretă că a lăsat Bucureştiul pentru o viaţă liniştitiă, alături de familie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×