O mai ştiţi pe Carmen Bejan, studenta de la medicină închisă pentru crimă? Iată ce viaţa activă are în închisoare şi cu cine se iubeşte!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/02/2017, 23:13
O mai ştiţi pe Carmen Bejan, studenta de la medicină închisă pentru crimă? Iată ce viaţa activă are în închisoare şi cu cine se iubeşte! GALERIE FOTO

După condamnare, Carmen Bejan s-a despărţit de Sergiu Florea, cel alături de care a comis odioasa crimă de la Timişoara. Ulterior, Carmen fata s-a îndrăgostit de un alt puşcăriaş, Claudiu Şatran, cu care este căsătorită. Carmen s-a căsătorit, în 11 aprilie 2012, cu Claudiu Şatran, eliberat ulterior, cu care a început o relaţie din anul 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decat o oră.

„Îi cumpăr tot ce are nevoie, îi dau şi bani pentru ca părinţii ei să îi poată duce mâncare. Eu nu îi duc mâncare, deoarece ea nu consumă carne, iar părinţii ştiu ce să îi gătescă”, a declarat Claudiu, cel care munceşte acum ca şofer de tir. Cei doi vorbesc săptămânal la telefon şi de patru ori pe an au drepul la vizite intime.

Carmen lucrează la fel ca anul trecut tot în incinta Penitenciarului Arad într-un atelier de croitorie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×