O mai ştii pe Misty, cea care i-a furat iubitul Andreei Bălan? Blonda lui Keo este neschimbată

Dan Suta   
în Stiri mondene
14/09/2019, 19:31
O mai ştii pe Misty, cea care i-a furat iubitul Andreei Bălan? Blonda lui Keo este neschimbată GALERIE FOTO
Misty e neschimbată după despărțirea de Keo. Sursa foto: unica.ro

O mai ții minte pe Misty, fata care i-a suflat bărbatul Andreei Bălan? Iubita lui Keo este neschimbată după ani și ani. Tânăra are grijă de ea și are în continuare același fizic de invidiat. Și-a păstrat frumusețea și candoarea, ba chiar se poate spune că este mult mai frumoasă, că se întrece pe zi ce trece.

Misty, la fel de frumoasă ca pe vremea când era cu Keo

Vedeta a revenit în centrul atenției zilele trecute în emisiunea Xtra Night Show, unde designerul Adrian Oianu a comentat ținutele mai multo celebrități de la diverse evenimente. Printre personajele feminine din respectiva rubrică s-a numărat și Misty, partenera lui Keo, cea din cauza căreia artistul s-a despărțit de Andreea Bălan.

„Misty… cu Keo, de i-a spart casa lui…”, a spus Cătălin Bordea pe un ton răutăcios referitor la fata pe care designerul tocmai o comenta. „Cum să încep? Un spate frumos… Dacă ar trăi Coco Chanel și ar vedea cum e purtată geanta ei probabil că ar mai muri de zece ori… Cu săndulețele argintii și geanta, în sfârșit… Ținuta e legată, cu burciul gol, gen dancing samba. Pantaloni prea lungi”, a comentat Oianu.

Misty
Misty postează aproape zilnic fotografii cu ea pe Instagram. Sursa foto: Instagram Misty

Misty îl plătea pe Keo până în ultima clipă

„El i-a propus să fie manager și ea a fost de acord. O ajută cu diverse chestii, i-a mai găsit piese, i-a mai dat câte o idee despre ce show să facă sau ce fel de costume. În asta a constat ajutorul lui, în faptul că i-a dat niște idei pe care ea le-a dus mai departe și le-a concretizat. Iar munca lui Keo a fost răsplătită cu vârf și îndesat, mai exact cu sumă de 1.500 de euro pe luna, ceea ce însemna aproximativ 10% din câștigurile ei lunare. Unde mai pui că, din septembrie până în martie, el nu a mai contribuit cu nimic la cariera ei, iar ea l-a plătit în continuare”, a declarat o sursă apropiată de Misty pentru cancan.ro în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×