O mai ştii pe Irina de la A.S.I.A.?! E incredibil cum poate să arate ACUM! Ce s-a ales de ea la 12 de la destrămarea trupei, după ce a fugit din România şi s-a mutat în Ungaria

Ionuţ Cataramă   
în Monden
23/01/2017, 23:33
O mai ştii pe Irina de la A.S.I.A.?! E incredibil cum poate să arate ACUM! Ce s-a ales de ea la 12 de la destrămarea trupei, după ce a fugit din România şi s-a mutat în Ungaria GALERIE FOTO

Trupa A.S.I.A a fost, fără echivoc, una dintre cele mai de succes trupe de fete din întreaga istorie a muzicii româneşti. Iar Irina Nicolae a fost, indiscutabil, creierul „echipei”. Ce s-a ales însă de liderul faimoasei formaţii?!

Irina a fost „I”-ul din A.S.I.A de la înfiinţare, adică din 1999, şi până în 2005. A fost înlocuită cu un alt „I”, Ianna Novac, însă s-a demonstrat a fi o decizie foarte proastă şi, după doar câteva luni, trupa s-a desfiinţat.

Acum, la 39 de ani, fosta lideră a formaţiei nu mai are nimic de a face cu muzica. S-a măritat în urmă cu câţiva ani cu faimosul Marius Vizer – fostul preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo – şi a „fugit” din România, mutându-se în Ungaria, la Budapesta.

Şi, cu toate că milioanele de euro ale partenerului ei de viaţă îi sunt sufieciente pentru a duce un trai de lux, Irina a hotărât să se dedice unui hobby mai vechi, deveniind scriitoare. Şi pasiunea avea să se transforme, treptat, treptat, într-o frumoasă sursă de venit, cărţile ei, în special cele pentru copii, vânzându-se mai ceva ca vechile casete cu A.S.I.A!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×