O mai știi pe Emilia Popescu? Trece printr-o adevărată dramă. Cum arată acum. FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 20:34
O mai știi pe Emilia Popescu? Trece printr-o adevărată dramă. Cum arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Drama neștiută a Emiliei Popescu! Cum se simte actrița?

Deși a devenit cunoscută datorită talentului său imens și este o actriță de succes, aceasta ascunde o mare dramă în spatele aparițiilor numeroase pe scenele de teatru din toată România și nu numai. Emilia Popescu a mărturisit faptul că i-ar fi plăcut enorm să joace în filme, cu toate că norocul nu a fost de partea ei în această direcție. Artista a avut plăcerea să joace doar în patru filme de-a lungul carierei sale: „Moromeții”, „În fiecare zi mi-e dor de tine”, „Liliacul înflorește a doua oarp” și „Divorț… din dragoste”, între anii 1987 si 1992.

Emilia Popescu, detalii neștiute din carieră! Care este drama actriței?

Din păcate,e cea mai mare tristețe pe care a avut-o mereu Emilia Popescu în privința carierei sale a fost faptul că nu a jucat în mai mult de 4 filme de-a lungul anilor. „Nefiind multe filme la număr, toate rolurile mi-au fost dragi. Dar bineînțeles că pentru mine «Moromeții», care a fost debutul meu în film, când eram studentă în anul I, la 19 ani, este cel mai important. A fost o conjunctură extraordinară, am fost într-o echipă extraordinară, atunci m-a cunoscut domnul Rebengiuc, mai târziu aveam să fiu angajată în Teatrul Bulandra, colegă cu dânsul.

A fost o experiență absolut fabuloasă. Mi-a părut rău că în ʼ92 am încheiat colaborarea cu filmul, adică filmul a încheiat-o cu mine. Am rămas surprinsă că am fost invitată la Gopo să înmânez un premiu, dar mă bucur, pentru că sunt colegii mei, sunt oameni care muncesc și in teatru, și în film”, a povestit actrița care a fost prezentă la gala premiilor Gopo.

Emilia Popescu, despre drama sa, singurul regret din cariera de actriță
Emilia Popescu, despre drama sa, singurul regret din cariera de actriță

Emilia Popescu, despre teatru și filmul românesc

Emilia Popescu a povestit că meseria de actor este tot ce și-ar fi dorit. „Sigur că mi-aș dori, îmi doresc să practic meseria, dar știi cum e, e un timp pentru toate, nu se știe… A fost și o gaură în filmul românesc, au fost ani în care nu s-au făcut filme. Pentru un actor, anii trec, acum sunt în altă etapă, să vedem, poate o să curgă ofertele acum, după Gopo, să zică: «Aaa, uite-o pe Emilia! Unde a fost până acum? Hai să o luăm!». Amândouă sunt la fel de grele, pentru film îți trebuie mai multă concentrare, poți să faci de mai multe ori până iese perfect, însă la teatru contactul cu publicul, această experiență vie, nu se compară cu nimic. Sunt la fel de frumoase amandouă, e meseria noastră cu mai multe ramuri” , a mai spus Emilia Popescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×