O mai ştii pe Corina Dragotescu? A plecat în Statele Unite de ceva timp! Cu ce se ocupă acum

Claudiu Ilie   
în Instant Articles
02/02/2019, 17:11
O mai ştii pe Corina Dragotescu? A plecat în Statele Unite de ceva timp! Cu ce se ocupă acum GALERIE FOTO
Corina Dragotescu ar putea deveni corespondent Radio România Actualităţi in SUA

Corina Dragostescu ar putea reveni în presă, printr-o colaborare cu Radio România Actualităţi! Informația a apărut recent în mass-media și spune că fosta jurnalistă ar putea deveni corespondentul postului național de radio. Corina Dragotescu era o prezență obișnuită pe micile ecrane, însă de câțiva ani ea s-a retras din televiziune și chiar din presă. S-a stabilit în Statele Unite ale Americii, iar acum se pare că vrea să revină în presă, chiar la postul public de radio.

Georgică Severin, preşedinte-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, a confirmat pentru Adevărul că există discuţii, însă a subliniat că nu s-a luat o decizie şi că, „oricum“, nu ar fi vorba de un contract de muncă.

Corina Dragotescu vrea să fie corespondentul Radio România Actualități

”Nu se pune problema de corespondenţă. Nu s-a oficializat nimic, este o discuţie, apropo de festivitatea Oscarurilor. Dacă ne vom înţelege şi va fi interesant… Oricum, corespondent în sensul să ne dea materiale, nu salariat trimis pe acolo. Oricum, momentan, nu este nimic, este interesant că deja apar discuţii pe subiect. Sincer, nu înţeleg care este problema? Noi nu sunăm la alte ziare să întrebăm pe cine au corespondenţi“, a declarat Severin.

Corina Dragotescu vrea sa colaboreze cu Radio Romania Actualitati
Corina Dragotescu a iesit cu cainele de plus la proteste

Corina Dragotescu a rămas în memoria colectivă în timpul protestelor din anul 2017, din fața Guvernului! Jurnalista a fost prezentă în mijlocul manifestanţilor cu Fifi, un căţel de pluş de culoare roz. Jurnalista a declarat că a venit să vadă dacă primeşte bani, asta după ce postul de ştiri România TV a aflat „pe surse“ că manifestanţii ar fi fost plătiţi de miliardarul George Soros cu 100 de lei de persoană, iar cei care aveau şi câine mai primeau 30 de lei. Corina Dragotescu era angajată RTV și era prezentă aproape seară de seară pe micul ecran. Jurnalista a renunțat la colaborarea cu România TV tot în anul 2017, la câteva luni de la proteste.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×