O locomotivă CFR a luat foc, iar 200 de călători au fost evacuați

Maria Cristina   
în Stiri mondene
26/10/2018, 17:41
O locomotivă CFR a luat foc, iar 200 de călători au fost evacuați
O locomotivă CFR a luat foc, iar 200 de călători au fost evacuați

O locomotivă CFR a fost cuprinsă de flăcări, iar 200 de călători au fost evacuați în câmp pentru ca pompierii să stingă focul.

Un tren regional care circula dinspre Satu Mare către Halmeu a fost cuprins de flăcări, iar pompierii au fost nevoiți să intervină pentru a stinge flăcările. Aproximativ 200 de persoane se aflau în tren la momentul respectiv.  Incidentul s-a petrecut în apropierea Haltei Micula și cel mai probabil s-a întâmplat din cauza procesului de frecare la stistemul de rulare, potrivit Mediafax.

O locomotivă CFR a luat foc! ISU Satu Mare a intervenit

Conform comunicatului transmis de către ISU Satu Mare, după încheierea intervenției pasagerii au putut să își continue drumul către destinașie. Ei fiind preluați de către un alt tren.
„Pompierii sătmăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la locomotiva trenului Regio Satu Mare – Halmeu care a luat foc în apropierea Haltei Micula. La observarea incendiului, șeful trenului a procedat rapid la desprinderea locomotivei de vagoane, la evacuarea celor 195 de pasageri, a anunțat incidentul la numărul 112 și a intervenit împreună cu mecanicul și alți angajați CFR pentru stingerea incendiului cu mijloacele de primă intervenție din dotare.
Toți pasagerii au fost evacuați în siguranță, iar după încheierea intervenției aceștia au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație. Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost frecarea la sistemul de rulare. La sosirea pompierilor ardeau depunerile de ulei de pe sistemul de rulare”, se arată în comunicatul ISU Satu Mare.content-imagecontent-image

FOTO Credit: ISU Satu Mare
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×