O fetiţă din Arad a murit spânzurată cu gluga de la hanorac!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
22/05/2018, 14:38
O fetiţă din Arad a murit spânzurată cu gluga de la hanorac!
Fetiță de doi ani spânzurată în Arad

Tragedia s-a abătut peste o familie din localitatea arădeană Țipar. Fetița lor de doi ani și patru luni a fost găsită spânzurată cu gluga hanoracului pe care îl purta. Nenorocirea s-a întâmplat duminică seara, în timp ce fetița se juca în curtea bunicilor.

Se pare că fetița s-a urcat pe un gard, iar la coborâre şi-a agăţat gluga de un ţepuş şi s-a spânzurat. Un echipaj de ambulanță din cadrul substației Chișineu Criș a fost solicitat să intervină pentru salvarea micuței. “Fetița a fost găsită în stop cardio respirator, asistolie. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate nu a răspuns la manevre”, a declarat Mircea Merea, directorul Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Fetiță de doi ani spânzurată în curtea bunicilor săi din județul Arad

“În casă se afla bunica şi mama fetiței, care mai are şi un copil de trei luni. Fetiţa a fost lăsată nesupravegheată să se joace în curte şi urcându-se pe un gard, la coborâre s-a prins gluga care era închisă până sus de un ţepuş de la gard şi s-a spânzurat. Când a găsit-o bunica, fetiţa era deja fără suflare”, a detaliat pentru Mediafax, Brigitte Sighete, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×