O fetiță de 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al unui bloc! Ce a făcut mama ei, imediat după incident

în Stiri de ultima ora
20/04/2018, 16:03
O fetiță de 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al unui bloc! Ce a făcut mama ei, imediat după incident
Fetița de 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al blocului în care locuia

O fetiță de numai 2 ani din Focșani a căzut de la etajul I al unui bloc. Aceasta s-a urcat pe un calorifer, s-a dezechilibrat și a căzut în gol. Imediat, fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Județean. Acolo, a primit îngrijiri medicale.

Ca prin minune, fetița nu a pățit aproape nimic. S-a ales doar cu câteva zgârieturi și un traumatism cranio-cerebral. La Compiterul Tomograf efectuat de urgență nu s-a constatat nimic în neregulă.

Părinții fetiței de 2 ani care a căzut de la etaj se aflau acasă

”Ne-am autosesizat ca urmare a informațiilor prezentate de dumneavoastră, o echipă din cadrul Serviciului de Intervenție în Regim de Urgență demarând o anchetă în acest caz. Prioritatea la acest moment o reprezintă starea de sănătate a copilului“, a declarat Adina Lăscan, purtător de cuvânt al DGASPC Vrancea, pentru Monitorul de Vrancea.

Mama celei mici s-a speriat de moarte când a văzut că fetița se prăbușește în gol. Potrivit martorilor, ea a alergat urlând pe scările blocului, până a ajuns la fetiță. Părinții, care mai au o fetiță de 10 ani, se aflau acasă în momentul în care fetița de 2 ani a căzut de la etaj.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×