O femeie se rade pe picioare chiar în piscina hotelului

Sandra Popescu   
în Poze haioase
29/05/2018, 17:32
O femeie se rade pe picioare chiar în piscina hotelului GALERIE FOTO
Femeia se rade pe picioare de față cu toți cei care se distrau în piscină

O femeie se rade pe picioare chiar în piscina hotelului, de față cu multă lume. Imaginile au făcut înconjurul internetului, mai ales că cineva le-a postat pe internet, de unde au fost distribuite intens. Scenele au iscat discuții aprinse și au fost chiar ținta glumelor răutăcioase.

O astfel de acțiune în public nu avea cum să nu fie taxată de internauți. Cu nonșalanță, femeia se rade pe picioare, chiar dacă de față sunt zeci de oameni, adulți și copii. Ceea ce i-a enervat pe toți a fost faptul că aceasta își clătea la fel de liniștită aparatul de ras în apa piscinei, chiar dacă la nici un metru un băiețel se juca în bazin. În timp ce se epila pe picioare, femeia s-a tăiat cu lama!

Se rade pe picioare chiar în piscina hotelului

Femeia care se rade pe picioare în piscina hotelului este îmbrăcată în costum de baie și poartă ochelari de soare la ochi. Aceasta își vede în continuare de treabă, chiar dacă pare că oamenii o privesc insistent și chiar vede că este filmată. Imaginile au devenit virale, în scurt timp, fiind distribuite de utilizitori din întreaga lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×