O femeie s-a căsătorit cu ea însăși!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/10/2018, 17:37
O femeie s-a căsătorit cu ea însăși!
Femeia care s-a cerut singură în căsătorie

O femeie din Uganda a decis să se ia singură în căsătorie. Studenta la Oxford, în vârstă de 32 de ani, a clacat presiunilor din partea familiei ei, așa că a decis să se mărite odată. Rudele sale au fost extrem de fericite pentru evenimentul pe care îl așteptau de multă vreme, doar că nu se așteptau la acest detaliu.

Uimitor a fost faptul că Lulu Jemimah s-a dus la altar singură, cu gândul de a se mărita cu ea însăși. Femeia a spus că presiunea de pe umerii săi din partea familiei era deja prea mult, așa că a decis să le dea o mică lecție. Tânăra a decis să facă totul ca la carte, s-a cerut singură în căsătorie și ținut o petrecere festivă exact cum se cere unui asemenea eveniment.

O femeie s-a cerut singură în căsătorie

Lulu Jemimah are 32 de ani și este studentă la studii superioare de prestigiu, mai exact la Oxford. Familia acesteia i-a spus în repetate rânduri că este timpul potrivit să-și facă o familie și să se așeze la casa ei, însă Lulu nu consideră asta, ci mai degrabă dorește să-și facă întâi o carieră pe măsură. Aceasta nu și-a găsit un bărbat potrivit care să o facă să-și dorească să se mărite, așa că a decis să se ceară sigură în căsătorie. Lulu Jemimah și-a închiriat o rochie de mireasă pe placul ei și a făcut o petrecere mare pentru rude și prieteni, pentru a scăpa de presiunea acestora.

Am o pasiune mare în viață și sunt dedicată să-mi termin studiile și să obțin o diplomă academică. Însă tot ce a vrut familia mea a fost să mă căsătoresc – ceea ce este foarte important în Uganda -, să am copii și să am o familie. Tatăl meu și-a scris discursul pe care îl va ține la nunta mea încă de pe vremea când aveam 16 ani. La fiecare zi de naștere, mama se roagă să îmi găsesc un soț bun’, a afirmat tânăra de 32 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×