O bătrână lăsată 5 ore pe o bancă la Urgenţe! De ce au refuzat medicii să o trateze!

Filon Stan   
în Reality show
03/04/2018, 12:59
O bătrână lăsată 5 ore pe o bancă la Urgenţe! De ce au refuzat medicii să o trateze! GALERIE FOTO

Scene rupte parcă din filme la Spitalul Judeţean Ploieşti! O femeie fără adăpost a fost adusă la Urgenţe cu ambulanţa. De-abia se ţinea pe picioare. A fost aşezată pe o bancă. Oamenii au venit la spital, au plecat, alţi oameni au venit, au plecat şi ei. Femeia a stat pe aceeaşi bancă. Peste cinci ore! Nimeni nu i-a acordat nicio atenţie.

Oamenii din jurul ei au văzut despre ce este vorba şi au ajutat-o pe femei cum au putut. Cineva i-a dat o banană, altcineva i-a cumpărat o sticlă de apă şi un pahar de plastic. Bătrâna a băut pe nerăsuflate trei pahare! Când într-un final a ajuns în cabinetul medicului, doctorul a iesit pe hol şi s-a luat de asistenta de la triaj spunându-i că se ocupă de bătrâna când va avea timp.

O femeie a postat povestea pe Internet

 

”31 martie. Spitalul Judeţean Ploieşti, Centru primiri urgenţe. O bătrână adusă cu ambulanţa şi lăsată în sala de aşteptare. Orele trec fără ca personalul medical să-i acorde atenţie. Cineva îi dă o banană bătrânei, apoi nişte tineri îi aduc o sticlă cu apă minerală şi un pahar de plastic şi o ajută să bea (trei pahare de apă a băut, săraca). Opinia publică se face simţită, iar asistenta de la triaj cheamă o infirmieră să o ducă în sală”, a marturisit o femeie care se afla la spital în acelaşi timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×