O femeie a căzut într-o râpă de 10 metri, cu bebelușul ei în spate!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
02/05/2018, 11:41
O femeie a căzut într-o râpă de 10 metri, cu bebelușul ei în spate!
Femeie cazută într-o râpă de 10 metri cu bebelușul ei

Caz îngrozitor în Caraș-Severin, unde o femeie cu copilul de nici doi ani a căzut într-o râpă de 10 metri adâncime! Bebelușul se afla în spatele femeii, într-un port-bebe. Alături de femeie se afla și celălalt copil al ei, o fetiță de 11 ani.

Femeia a profitat de vremea frumoasă pentru a pleca pe Cheile Caraşului împreună cu mai mulți prieteni, dar și cu bebelușul său. Aceasta s-a rătăcit de grup și s-a mai și împiedicat. A căzut în râpa respectivă, însă a rămas agățată de niște crengi. Fiica sa a fost cea care a sesizat autoritățile.

Femeia cazută într-o râpă de 10 metri cu tot cu bebelușul ei, salvată de fiica cea mare

”O mamă cu doi copii, o fetiţă de 11 ani şi un băieţel de un an şi 6 luni transportat de femeie în spate, într-un port-bebe, s-au rătăcit de grup. La un moment dat, femeia a alunecat şi a căzut într-o râpă adâncă de aproximativ 10 m. A reuşit să se prindă de nişte crengi, dar a rămas suspendată la o distanţă de circa trei metri de cărarea de pe marginea râului Caraş. Fata de 11 ani, nu s-a panicat, a dat dovadă de maturitate şi curaj şi a apelat numărul de urgenţă 112. De îndată au pornit spre ei un echipaj al Detaşmentului de Pompieri Reşiţa, un echipaj al Poliţiei, doi salvamontişti, un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, viceprimarul şi un angajat al Primăriei Caraşova”, se arată în comunicatul salvamontiștilor. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×