O familie întreagă din Gorj, găsită fără suflare în locuință

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
13/06/2018, 10:40
O familie întreagă din Gorj, găsită fără suflare în locuință

O familie întreagă din Gorj, găsită fără suflare în locuință. Tragedie la Rovinari, în judeţul Gorj, unde o fetiţă de 12 ani şi părinţii ei au fost găsiţi fără suflare în garsoniera în care locuiau. Cei trei s-ar fi intoxicat cel mai probabil cu monoxid de carbon, susţin pompierii.

Ce le-a adus sfârșitul?

„La ajungerea echipajelor la faţa locului am constatat o persoană de sex masculin, i se acordă primul ajutor de medicul de pe ambulanță, iar o persoană de sex feminin se afla în cadă”, a transmis Stanciu Stanciu, ISU Gorj, de la fața locilului.

În garsonieră au fost descoperite concentraţii foarte mari de monoxid de carbon, provenite, cel mai probabil, de la un boiler instant cu care era încălzită apa la baie. În tot acest timp, locatarii din bloc au fost evacuaţi, mai ales că au fost semnalate şi scurgeri de gaze. Instalaţia de gaze a fost verificată de specialişti, fără a fi descoperite însă nereguli, potrivit stirileprotv.ro. În urmă cu câţiva ani, într-un alt bloc din oraş, o tragedie similară a avut loc. Un tată a fost găsit mort cu toţi cei şapte copii ai săi, în aceleași condiții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×