O cîntăreaţă celebră, părăsită de iubit cu cîteva zile înainte de nuntă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/05/2016, 18:38
O cîntăreaţă celebră, părăsită de iubit cu cîteva zile înainte de nuntă GALERIE FOTO

Lucrurile iar nu decurg bine între Miley Cyrus şi Liam Hemsworth. Deşi încercau pentur a doua oară să meargă la altar, cei doi se pare că nu sunt pregătiţi să facă acest pas.

Miley şi Liam s-au iubit cu pasiune în 2013, s-au logodit, iar apoi s-au despărţit, iar acum se împăcaseră şi voiau să-şi jure iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, însă se pare că nu prea le iese.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Liam Hemsworth se pare că a anulat nunta, ce trebuia să aibă loc în Australia, pentru că ar fi înşelat-o pe actriţă când aceasta se afla la New York pentru filmări la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, şi şi-a dat seama astfel că nu-şi doreşte şi nu e pregătit să se căsătorească cu cântăreaţa. Liam Hemsworth i-ar fi mărturisit totul logodnicei sale la sfârşitul lunii aprilie, spunându-i cum s-a dus să facă surf cu nişte prieteni la Malibu, cum ar fi găsit acolo nişte fete drăguţe, pe care le-au invitat să bea ceva împreună. Şi de acolo lucrurile au luat-o razna.

Miley a fost distrusă de trădarea iubitului şi foarte nervoasă. „Şi-a dat seama că nu e pregătit să se căsătorească şi că Miley nu e femeia pe care şi-o doreşte, aşa că a decis să o părăsească doar cu câteva zile înainte să se căsătorească. E distrusă, însă şi foarte nervoasă”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista Life&Style., citată de libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×