O cîntăreaţă celebră, părăsită de iubit cu cîteva zile înainte de nuntă

Ionuţ Cataramă   
în Monden
20/05/2016, 18:38
O cîntăreaţă celebră, părăsită de iubit cu cîteva zile înainte de nuntă GALERIE FOTO

Lucrurile iar nu decurg bine între Miley Cyrus şi Liam Hemsworth. Deşi încercau pentur a doua oară să meargă la altar, cei doi se pare că nu sunt pregătiţi să facă acest pas.

Miley şi Liam s-au iubit cu pasiune în 2013, s-au logodit, iar apoi s-au despărţit, iar acum se împăcaseră şi voiau să-şi jure iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, însă se pare că nu prea le iese.

Liam Hemsworth se pare că a anulat nunta, ce trebuia să aibă loc în Australia, pentru că ar fi înşelat-o pe actriţă când aceasta se afla la New York pentru filmări la un serial realizat de Woody Allen pentru Amazon, şi şi-a dat seama astfel că nu-şi doreşte şi nu e pregătit să se căsătorească cu cântăreaţa. Liam Hemsworth i-ar fi mărturisit totul logodnicei sale la sfârşitul lunii aprilie, spunându-i cum s-a dus să facă surf cu nişte prieteni la Malibu, cum ar fi găsit acolo nişte fete drăguţe, pe care le-au invitat să bea ceva împreună. Şi de acolo lucrurile au luat-o razna.

Miley a fost distrusă de trădarea iubitului şi foarte nervoasă. „Şi-a dat seama că nu e pregătit să se căsătorească şi că Miley nu e femeia pe care şi-o doreşte, aşa că a decis să o părăsească doar cu câteva zile înainte să se căsătorească. E distrusă, însă şi foarte nervoasă”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru revista Life&Style., citată de libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×