O cântăreaţa de la noi, filmată cu drona la nudişti. „Nu am nicio limitare în pat, totul fără inhibiţii”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/07/2017, 16:15
O cântăreaţa de la noi, filmată cu drona la nudişti. „Nu am nicio limitare în pat, totul fără inhibiţii” GALERIE FOTO

Noua atracţie a muzicii româneşti este Anca Pop. Solista s-a remarcat peste noapte printr-un pictorial extrem de fierbinte în Playboy, dar şi datorită colaborării cu celebrul Goran Bregovic.

      VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

Frumoasa blondă se descrie ca o femeie liberă şi lipsită de inhibiţii. Artista a recunoscut că îi place nuditatea şi este total dezinhibată, dovadă fiind şi videoclipul ei în care apare goală pe plajă şi în mare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Mă defineşte dragostea liberă, asumată, fără inhibiţii. Când am primit propunerea de a poza nu am ezitat nici o clipă. Nuditatea este un experiment care te eliberează, te transformă, te schimbă”, a povestit cântăreaţa. Blondina a recunoscut că îi place să experimenteze lucruri noi în dormitor şi este o persoană foarte deschisă din punct de vedere sexual. Chiar şi aşa, artista a explicat că nu puţine au fost momentele când a fost dezamăgită de anumiţi parteneri lăsând să se înţeleagă că a avut multe experinţe nefericite.

„Mulţi bărbaţi par ok până la un anumit punct. Eu am spus că nu am nicio limitare în pat. Doar să nu-mi placă un anumit lucru, atunci pot să spun «stop». Am întâlnit şi bărbaţi inhibaţi. Ca şi în clip, mie îmi plac jocurile sexuale. Cel mai tare este să combini în pat sexul cu umorul. Îmi plac jocurile de rol, asistenta şi medicul”, a mai spus focoasa blondă la o emisiune tv.

Închide ×