O artistă susține că proaspătul soț al Nicoletei Voica îi face avansuri. Iată și dovezile!

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
16/07/2018, 15:46
O artistă susține că proaspătul soț al Nicoletei Voica îi face avansuri. Iată și dovezile! GALERIE FOTO

O artistă din România susține că soțul Nicoletei Voica i-a fpcut avansuri. Alina Stancu vine și cu dovezi în acest sens și a postat și un mesaj către colegii săi de breaslă. Nicoleta Voica și Alin Bagiu s-au căsătorit în urmă cu numai câteva săptămâni.

”Dragi colegi de cântec și prieteni , va aduc din nou in fata acest personaj care se pare ca mi-a subestimat inteligenta in dimineața acestei zile ! 
Acest obsedat pe nume Alin Cristian(Nucu )Bagiu ma agasează cu fel de fel de mesaje ,făcându-mi avansuri , încă din perioada când era cu fosta lui soție! Bunul nostru simt are o limita , împreuna cu soțul meu Dani am decis sa nu dam curs discuțiilor însă se pare ca răbdarea noastră a atins apogeul! Acest obsedat proaspăt însurat, care pozează in bărbatul fericit și împlinit se pare ca are slăbiciuni pentru alte femei, altele decât femeia lui , lucru dezonorant și rușinos pentru cea care ii sta alături! Din păcate ți-ai greșit omul cu care sa faci astfel de lucruri , căsnicia mea se bazează pe încredere și din păcate pentru tine noi suntem un cuplu solid care nu are verigii slabe și nu lasă loc de interpretări de niciun fel ! Să îți fie rusine! Ești un om bolnav …. sper ca măcar faptul ca postez aceste mesaje sa te rușineze , pentru ca noua ne este rusine de rușinea ta! 
Menționez faptul ca discuția pe care o vedeți a avut loc între soțul meu și acest individ el crezând de fapt că sunt eu! 
M-ai subestimat nerușinatule! Bolnavule!”, a scris pe internet Alina Stancu.

O artistă susține că proaspătul soț al Nicoletei Voica îi face avansuri

Artista Alina Stancu susține că bărbatul a vorbit pe Facebook cu soțul ei, de fapt. Acesta a așteptat să vadă până unde ajunge Alin Bagiu cu avansurile, apoi a răbufnit. Din capturi, se vede cum a evoluat această discuție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×