Nunta secretă a anului? Află cine şi-ar putea pune „pirostriile”!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
19/08/2013, 08:35
Nunta secretă a anului? Află cine şi-ar putea pune „pirostriile”!

Traiesc o poveste de dragoste de mai bine de sapte ani. Si par sa se iubeasca la fel ca-n prima zi. Este vorba despre cupul Andreea Balan – Keo. Dupa o relatie de atatia ani, solista era obisnuita ca mereu sa i se adreseze intrebarea “cand te mariti?”, la care ea raspundea ca nu se grabeste sa faca acest pas. Ei bine, Andreea ar putea face pasul cel mare.

Conform unor surse apropiate Andreei Balan si lui Keo, cei doi se pregatesc sa se casatoreasca in mare secret. Cand? Ei bine, tinerii si-au propus sa-si lege destinele chiar anul acesta. Sursele spun că Andreea ar fi primit deja inelul de logodna de la Keo in luna iunie, cand amandoi si-au serbat zilele de nastere. Pe inelarul Andreei a “aparut”, de cateva saptamani, o bijuterie superba cu perle.

“Stiu ca iubitul ei, Keo, i-a daruit un inel deosebit! Chiar de ziua ei! Ce ne-a surprins pe toti e ca au inceput sa vorbeasca de nunta, ei care pana acum nu parea deloc sa sa gandeasca la asta. Si vor s-o faca chiar anul acesta! Asteapta sa termine casa pe care si-o construiesc impreuna in zona Baneasa. Vila lor trebuia sa fie gata la sfarsitul lunii august, insa s-a prelungit termenul pana pe 10 septembrie. Dupa ce se muta la casa lor, vor face si cununia civila in secret. Oricum vor sa faca ceva restrans, departe de ochii lumii. Andreea si-a avertizat prietenii sa nu spuna nimic despre acest eveniment pentru ca nu vrea sa afle presa. Din cate o cunosc eu, e in stare sa-si amane nunta daca apare vreun detaliu in ziare. Si parintilor le-a interzis sa vorbeasca”, a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Sursa: WowBiz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×