Nuntă ca în filme pentru cântăreața Ana Maria Georgescu!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2018, 17:02
Nuntă ca în filme pentru cântăreața Ana Maria Georgescu! GALERIE FOTO
Ana Maria Georgescu s-a maritat

Ana Maria Georgescu a spus DA! Frumoasa cântăreață care a făcut senzație cu melodia “Ochii tăi”, s-a căsătorit la Paris, iar nunta a avut loc la un castel medieval! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o cameră de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopți și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața”, a spus Ana Maria Georgescu, conform wowbiz.ro.

Ana Maria Georgescu s-a măritat ca în basme!

Ana Maria Georgescu le-a arătat tuturor cât este de frumos este inelul de logodnă, unul cu o piatră mare, albastră în mijloc, și înconjurat de altele mai mici, posibil diamante. Viața ei nu a fost mereu un basm. Ana Maria Georgescu, în vârstă de 30 de ani, a trecut printr-o experiență neplăcută în anul 2006, când fostul ei iubit, artistul Florin Chilian, în vârstă de 47 de ani, ar fi bătut-o crunt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×