„Nu sînt un monstru!”, zice o fata care şi-a înjunghiat mama de 30 de ori şi şi-a împuşcat tatăl. Dar mai şocant e altceva: „Mama îl trimitea noaptea pe tata să mă..”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
09/12/2016, 08:16
„Nu sînt un monstru!”, zice o fata care şi-a înjunghiat mama de 30 de ori şi şi-a împuşcat tatăl. Dar mai şocant e altceva: „Mama îl trimitea noaptea pe tata să mă..” GALERIE FOTO

O tînără în vîrstă de 18 ani şi-a ucis mama, după ce a înjunghiat-o de 30 de ori. Aceasta nu s-a oprit aici, şi-a împuşcat mortal şi tatăl vitreg.

Tînăra a primit o pedeapsă de  23 de ani de închisoare, însă nu regretă gestul făcut. Ba mai mult, spune că se simte în siguranţă după gratii, chiar liberă, dezvăluind şi motivele care au determinat-o să recurgă la crimă:

„Sînt fericită. Ştiu că sună nebunesc, dar în inchisoare ma simt libera. Mă trezesc în fiecare zi şi ştiu că sînt în siguranţă! Nu sînt un monstru. Nu mi-am dorit niciodată ca asta să se întîmple. Dar eram o fată abuzată, care a fost forţată sa ia o decizie proastă. Deşi lumea mă acuză ca sînt un monstru, monstrul era el de fapt (tatal vitreg). Era extrem de abuziv. Omul acela mi-a luat totul. Ea îl trimitea noaptea să mă învelească cu pătura, sau îl punea să îmi facă baie. Ştia…ea ştia ce se petrece”, mărturiseşte adolescenta din Wisconsin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×