Nu mai vrea să audă de TV. O ştiristă a descoperit reţeta banilor în spatele camerei de luat vederi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/03/2016, 18:12
Nu mai vrea să audă de TV. O ştiristă a descoperit reţeta banilor în spatele camerei de luat vederi GALERIE FOTO

De ani buni, Daiana Anghel a dispărut complet de pe micul ecran şi nici nu dă semne că ar vrea să se mai întoarcă. Fosta prezentatoare a devenit acum femeie de afaceri, cu o situaţie financiară satisfăcătoare.

În momentul în care a rămas fără jobul de ştiristă, dar şi fără o propunere concretă de a prezenta o emisiune TV, Daiana Anghel a decis că este vremea să rişte şi să se apuce de afaceri. După o vacanţă în Maroc, tinerei i-a venit ideea de a comercializa în România uleiul de argan produs de africani. Aşa a început business-ul Daiana, mai întâi cu uleiuri de păr, apoi cu şampoane, ca acum să aibă o întreagă linie de cosmetice care îi poartă numele. Cu toate că nu contribuie deloc la realizarea lor, Daiana are grijă să le testeze, atât în laboratoare cât şi pe propria piele, ca mai apoi să le pună spre vânzare. În momentul de faţă, Anghel a reuşit să-şi introducă cosmeticele în farmacii, saloane de înfrumuseţare şi chiar într-un lanţ de supermarketuri, ceea ce îi oferă un venit destul de frumuşel.

Fosta prezentatoare TV susţine că nu s-a îmbogăţit de pe urma acestei afaceri, însă că reuşeşte să-şi satisfacă orice capriciu şi că nu duce lipsă de nimic. Daiana nu mai vrea să audă de televiziune şi niciun alt proiect jurnalistic, motivând că nu îi este dor de micul ecran. Atunci când vrea să-şi aducă aminte de perioada când era vedetă TV, Anghel iese la evenimente mondene, unde socializează cu foştii colegi.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×