Noua modă sau vulgaritate?! Cum a venit îmbrăcată această brunetă la o petrecere

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/10/2017, 01:39
Noua modă sau vulgaritate?! Cum a venit îmbrăcată această brunetă la o petrecere GALERIE FOTO

Limita dintre a fi sexy şi a fi vulgară este atât de subţire încât, deseori, din dorinţa de a „da” cât mai bine în ochii celorlalţi, vedetele din showbiz ajung să cadă în derizoriu.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI  Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Acesta este şi cazul lui Lizzie Cundy, o faimoasă prezentoare TV din Anglia. Deşi are 47 de ani, britanica speră în continuare să atragă privirile. Şi a făcut-o! Însă, din păcate pentru ea, nu neapărat în sensul pozitiv.

Zilele trecute, Lizzie a participat la o petrecere mondenă, în restaurantul Anokha din Londra, prilejuită de sărbătorirea a 10 ani de existenţă. Până aici, toate bune şi frumoase, doar că vestimentaţia aleasă de vedetă i-a lăsat pe ceilalţi invitaţi fără cuvinte, englezoaica venind mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, după cum se poate vedea în imaginile din galeria foto de mai sus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×