Noua metodă de a trişa la păcănele! E incredibil ce a făcut un tânăr într-un cazinou din Colentina. VEZI IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
18/09/2017, 08:00
Noua metodă de a trişa la păcănele!  E incredibil ce a făcut un tânăr într-un cazinou din Colentina. VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

Românul duce lipsă de multe, însă nu şi de idei. Mai ales dacă este vorba despre bani! Acesta este şi cazul unui tânăr din Sibiu care a crezut că va da lovitura vieţii la păcănele. S-a înşelat!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ioan Daniel Căzilă şi-a pus mintea la contribuţie şi a făcut un dispozitiv care să îl ajute să câştige la păcănele. A încercat să dea lovitura într-un cazinoul din cartierul bucureştean Colentina, însă, din păcate pentru el, a fost prins.

Tânărul din imaginea alăturată a fost astăzi, 19 martie 2917, duminică, dar afară din sala Las Vegas din Colentina. Numele lui este Căzilă Ioan Daniel şi este din Sibiu. Aveam un dispozitiv care influenţează sloturile, juca Dolphines Pearl. Mai avea un asociat, care îl aştepta în maşina din faţa sălii. Este bine să fiţi atenţi când îl vedeţi în săli„, este anunţul devenit viral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×