GALERIA FOTO. Noua Dacia Duster poate depăşi 20 de mii de euro! Vezi preţul modelului de bază!

Filon Stan   
în Galerie foto
07/11/2017, 00:04
GALERIA FOTO. Noua Dacia Duster poate depăşi 20 de mii de euro! Vezi preţul modelului de bază! GALERIE FOTO

Noua Dacia Duster bate un record! Modelul de top va depăşi preţul de 20 de mii de euro, după cum au anunţat recent francezii de la Renault. Vehiculul de serie va avea un preţ de bază cu doar câteva sute de euro peste cel actual. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Preţul cu taxe pentru varianta de bază a SUV-ului Dacia va fi de 11.990 de euro, sumă aferentă unui model 4X2 dotat cu propulsorul Sce 115 şi cutie de viteze manuală cu cinci trepte, scrie capital.ro. Tot la nivelul de bază, dar dotat cu motorul diesel dCi 90 şi cu cutie în şase trepte, preţul începe de la 14.000 de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Noua Dacia Duster poate ajunge la 20.850 de euro

Varianta de top, Prestige, alimentată cu benzină, cu TCe 125 şi cutie manuală în şase trepte, va costa, în Franţa, 17.750 de euro. Pentru dCi 110, cutie manuală cu şase trepte şi tracţiune integrală, preţul este de 20.850 de euro.

Pe piaţa franceză, modelul produs la uzina din Mioveni, va fi vândut în patru niveluri de echipare, Duster, Essentiel, Confort şi Prestige. Cei care îşi doresc un Duster cu cutie automată EDC în şase trepte, trebuie să „urce” până la nivelul Confort dotat cu motor diesel dCi 110 al cărui preţ începe de la 18.850 de euro. Tot cu cutie automată poate fi dotat şi un Duster cu nivelul de echipare Prestige, al cărui preţ este de 19.950 de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×