Noi probleme pentru actorul Cuzin Toma: ”Iar a chemat poliția, iar au sărit toți în sus!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/06/2018, 13:25
Noi probleme pentru actorul Cuzin Toma: ”Iar a chemat poliția, iar au sărit toți în sus!”

Noi probleme pentru actorul Cuzin Toma, cunoscut di n serialul ”Las Fierbinți”. Acesta continuă războiul cu Credidam. De 5 ani, el se luptă cu instituția, încercând să afle care este formula de calcul a sumelor pe care Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi le datorează artiştilor.

La sfârșitul anului trecut, el a făcut scandal în sediul instituției. Atunci, a fost dat afară de acolo cu poliția, situația devenind publică. De atunci, problemele continuă, iar actorul a postat mai multe mesaje prin care îi acuză pe cei de la Credidam de diferite abuzuri.

Actorul Cuzin Toma are probleme cu Credidam

Problemele cu Credidam au fost evidențiate de actorul Cuzin Toma, într-un mesaj pe Facebook. ”Ieri am avut același răspuns de la Credidam ca și în februarie… iar a chemat politia, iar au sărit toți in sus ca vezi doamne eu fac scandal… Credidam refuză să pună la dispoziția expertului contabil actele necesare!!! Nu vreau sa-mi mai colecteze banii credidam și Gheorghiu!! De câte ori merg la sediu, unde sunt obligat sa merg, sa-mi cer drepturile, credidam cheamă poliția…Ce ati face in locul meu? El e cel care ma trimite la plimbare. Pe banii mei si ai tai “artistule”, si-a construit un imperiu protejat de politie si de toti cei corupti din sistem… Formula de calcul, este ceva de care nu au auzit în viața lor desi colecteaza 10 mil anual banii artistilor uita sa-i si repartizeze… De ce acceptati sa fiți furati??? Dragi artisti…
Am ajuns sa ne umilim in fata hotilor si borfasilor, pe banii nostrii!!”, a scris Cuzin Toma pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×