Noi dezvăluiri despre “Prinţ”: “Şi-ar fi dorit să fiu cu el, dar, în acelaşi timp, să fie şi cu altele!”

Răzvan Scarlat   
în Reality show
23/01/2014, 08:35
Noi dezvăluiri despre “Prinţ”: “Şi-ar fi dorit să fiu cu el, dar, în acelaşi timp, să fie şi cu altele!” GALERIE FOTO

Adrian Cristea şi Silvia Pop s-au iubit pătimaş în urmă cu cinci ani, însă relaţia lor nu a avut şanse să devină una cît se poate de serioasă. Motivul? Firea libertină a “Prinţului”, care nu avea în plan o legătură de durată, bazată pe sinceritate şi respect.

Cred că amîndoi ne doream altceva. În primul rînd eu nu-mi doream ce este Adi… Adi este genul de bărbat care… eram convinsă că dacă o să fiu trei ani cu el, sau mai mult, o să aibe escapadele pe care le are. N-ar fi o problemă escapadele pentru ca sînt convinsă că nu există bărbat… nu cred în monogamie, toţi fac acelaşi lucru dar diferenţa este modul în care o faci. Una e să ai o escapada şi s-o ştii numai tu, şi alta e să pleci cinci zile de acasă. În decursul timpului s-a dovedit ca Adi le face şi că nu-i pasa. Consider că o relaţie nu înseamnă doar partea sexuală. El cred că îşi dorea să aibă libertate, cred că idealul lui Adi ar fi fost… eu să fiu cu el şi el să facă ce vrea, ceea ce nu s-ar fi întîmplat niciodată. Eu sînt convinsă că aşa şi-ar fi dorit sau aşa îşi doreşte o femeie, care să-l accepte aşa cum este”, a spus Silvia Pop pentru cancan.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

barbut-ad-cristea_3965-660x400

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×