Tu o ştii pe Nikita? S-a apucat de politică! Străinii au rămas fascinaţi de ea: „E cea mai frumoasă femeie de partid!” Cum arată blonda după ce şi-a pus silicoane! FOTO

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
20/12/2017, 17:28
Tu o ştii pe Nikita? S-a apucat de politică! Străinii au rămas fascinaţi de ea: „E cea mai frumoasă femeie de partid!” Cum arată blonda după ce şi-a pus silicoane! FOTO GALERIE FOTO

Are 23 de ani, este frumoasă de pică, iar politica din Danemarca nu mai este aceeaşi de când s-a implicat ea. Vorbim despre o deputată care a transformat Parlamentul într-un veritabil catwalk. De câte ori apare, se face linişte. Politicienii îşi dau coate, ca în curtea şcolii.

Asta pentru că Nikita Klaestrup nu se îmbracă nici foarte formal. Ţinutele sale sunt serioase, dar extrem de sexy. Nu de puţine ori a fost văzută purtând decoltee foarte adânci, care îi fac pe parlamentari să se gândească la orice, numai la politică nu.

Nikita Klaestrup a dus politica din Danemarca la un alt nivel! Cod rosu de senzualitate!

Nikita Klaestrup, care a fost aleasă în top 10 cele mai sexy femei din politica mondială, nu este însă doar un chip superb. Membră a Partidului Conservator Danez, frumuseţea aceasta a studiat retorica la Universitatea din Copenhaga, iar adversarii ei politici se cam tem de ea. Pentru a fi mai aproape de alegători, Nikita poate fi găsită pe siteurile de socializare, acolo unde le răspunde tuturor şi unde posedă peste 100.000 de susţinători înfocaţi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×