Îl mai ştii pe Nicuşor, ciobanul dolofan de la „Masterchef” care şi-a înjurat soţia în direct la TV? A slăbit enorm şi zici că e alt om

Filon Stan   
în Reality show
02/02/2018, 03:00
Îl mai ştii pe Nicuşor, ciobanul dolofan de la „Masterchef” care şi-a înjurat soţia în direct la TV? A slăbit enorm şi zici că e alt om GALERIE FOTO

I-a dat pe spate pe juraţii de la Master Chef cu celebra lui plăcintă „babareză”, în urmă cu câţiva ani, dar a rămas în memoria românilor şi cu un eveniment cam violent. Vorbim despre Nicuşor Coroamă, ciobanul care a participat în 2013 la Masterchef. Nu a câştigat concursul, dar a câştigat admiraţia telespectatorilor. A fost cel mai simpatic concurent. Asta, până şi-a înjurat soţia în direct, la TV.

L-a îndrăgit foarte mult chef-ul Cătălin Scărlătescu, care i-a promis chiar că o sa-l ia la unul dintre restaurantele sale, după emisiune. Vedeta nu s-a ţinut de promisiune, iar Nicuşor s-a văzut nevoit să-şi caute un rost în viaţă peste hotare.

Nicuşor de la Masterchef a slăbit. Cum arată acum

S-a însurat şi a plecat cu soţia sa în Marea Britanie. Acolo a venit pe lume şi al 3-lea membru al familiei. Nicuşor a continuat să gătească, fiind angajat la un restaurant din Marea Britanie. Ciobanul bucătar munceşte din greu, fapt care se vede cu ochiul liber. Nicuşor a slăbit foarte mult. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×