Nicoleta Voica, detalii despre căsnicia cu Alin Bagiu: „E foarte gelos”

Nicoleta Voica a oferit detalii despre căsnicia cu Alin Bagiu, cel cu care s-a cununat religios în secret în urmă cu puţin timp. Cântăreaţa de muzică populară spune că cel cu care îşi împarte zilele este foarte gelos, dar relaţia lor merge foarte bine.

„Am tot ce-mi doresc. Tot ce gândesc se întâmplă. Dacă nici căsnicia asta nu mai merge, nu-mi mai doresc nimic de la viaţă. Soţul meu este foarte gelos. A fost specială cununia, am fost noi cu părinţii, naşii şi cine a oficiat cununia.

Nicoleta Voica, detalii despre căsnicia cu Alin Bagiu

La masă a fost exact familia. Noi ne declarăm în fiecare zi dragostea”, a spus Nicoleta Voica, într-o emisiune televizată, completată de soţul ei: „Ea mi-a zis o chestie faină, zilele trecute, doar cu tine simt că îmi e bine.”

Nicoleta Voica a vorbit despre soţul său, Alin Bagiu, şi cum le merge de când şi-au unit destinele

”Am fost într-o poveste până acum și căsătoria la ofițerul stării civile a fost, dar am făcut și căsătoria religioasă în secret. Am vrut să facem ceva pompos, dar bunica lui Alin s-a îmbolnăvit. Da, trăiește, are 85 de ani. Nimeni nu știa că am făcut nunta religioasă. Toată lumea a fost încântată, petrecerea a fost cu 35 de persoane. Am păstrat și elementele autentice”, a mai povestit Nicoleta Voica despre cum a decurs fericitul eveniment, ce a avut loc într-un cadru restrâns.

Alin Bagiu, la rândul său, a fost întrebat cu privire la luna de miere: „Toată lumea ne întreabă despre luna de miere. Având în vedere că amândoi am mai avut câteva luni de miere, am zis să avem o viață de miere. Nu ne mai petrecem, am făcut nunta în taină, cu Dumnezeu lângă noi. Am făcut o masă în familie. A fost într-un loc în care oricum nu încăpeam mai mult de opt persoane câte am fost.