Imaginile pe care românii le-au uitat. Cum arăta Nicoleta Luciu în trecut, înainte să-şi pună silicoane

înFemei frumoase
02/02/2018, 04:00
Imaginile pe care românii le-au uitat. Cum arăta Nicoleta Luciu în trecut, înainte să-şi pună silicoaneGALERIE FOTO

Nicoleta Luciu este un nume în showbizul românesc. Este brunetă, frumoasă, voluptoasă, dar nu a fost mereu aşa. În tinereţe, era o tânără ca oricare alta, ba avea chiar şi un complex. După cum a recunoscut chiar ea, în tinereţe mergea numai cocoşată, din cauza sânilor mult prea mari. Dar cu timpul, complexul a devenit un avantaj în faţa celorlalte fete care doreau să se afirme pe podiumurile din România.

Nicoleta Luciu şi-a făcut debutul în showbiz în anul 1999 când a câştigat titlul Miss România. La acea vreme era iubita lui Dinu Maxer, prezentator de televiziune şi membru al trupei Axxa. Bruneta s-a făcut rapid remarcată mulţumită bustului său impresionant, natural şi a devenit asistentă în show-ul de succes Teo de la Pro TV.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Nicoleta Luciu, fără silicoane. Imagini bombă din trecut

După ce a născut patru copii, Zsolt Jr şi cei trei tripleţi, Kim, Kevin şi Karoly, Nicoleta a decis să apeleze la bisturiu şi şi-a mărit sânii cu implant de silicon. Vezi cum arată acum vedeta în Galeria Foto!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×