Soţia lui Niculescu, în stare de ŞOC! „E marea mea iubire”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/05/2014, 17:31
Soţia lui Niculescu, în stare de ŞOC! „E marea mea iubire”

La sfârşitul anului trecut, frumoasa vedetă din imagini primea una dintre cele mai grele veşti din cariera sa. Emisiunile pe care le modera la Antena 2 aveau să fie scoase din grila postului, iar ea rămânea fără job.

Fiind o prezenţă cu state pe micul ecran, încă de pe vremea când prezenta la postul de muzică Mtv România, pentru Diana Munteanu Niculescu, această schimbare a picat ca un trăsnet. S-a speculat, atunci, că a plâns zile întregi şi că şi-a revenit cu greu din şoc, însă, în prezent, soţia lui Claudiu Niculescu a ales să treacă peste evenimentele nefericite şi să se reprofileze, chiar dacă a rămas cu gândul la micul ecran, informează ziarul Ring.

A început să facă brăţări!

Diana Munteanu Niculescu a vorbit, în EXCLUSIVITATE pentru ziarulring.ro, despre activităţile sale actuale, prin care reuşeşte să îşi câştige existenţa îmbinând utilul cu plăcutul. Crează brăţări pe care le vinde „Nu pot să spun că am debutat în afaceri, pentru că nu aceasta este intenţia mea în ceea ce priveşte viitorul. Eu fac în prezent nişte brăţărele, pe care le şi comercializez, dar aceasta nu poate fi numit neapărat un business, este mai mult un hobby de-al meu”, ne-a mărturisit Diana.

Vreau în televiziune!

Mai mult, vedeta a turnat o reclamă pentru o cunoscută firmă de saltele. „Am început o colaborare cu cei de la Dormeo. Am şi postat pe Facebook promo-ul pe care l-am făcut cu ei”. Diana nu renunţă la visul său cel mai de preţ, acela de a lucra din nou în televiziune: „În ceea ce priveşte activitatea mea în televiziune, au existat discuţii, însă nu s-a concretizat nimic până în momentul de faţă. Asta este marea mea iubire, televiziunea. Da, îmi doresc foarte mult să revin pe micul ecran!”, a spus ea.
SURSA: ZIARULRING.RO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×