Rapperul Nelly, acuzat de viol. O femeie susţine că a fost violată în autocarul vedetei GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
09/10/2017, 11:25
Rapperul Nelly, acuzat de viol. O femeie susţine că a fost violată în autocarul vedetei GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Rapperul Nelly, premiat cu Grammy, a fost arestat sâmbătă, după ce o femeie l-a acuzat că a agresat-o sexual într-un autocar de turneu. Femeia a sunat la Urgenţă pentru a raporta o agresiune sexuală care a avut loc în autocarul de turneu al rapperului parcat la un centru comercial din Auburn, oraş aflat în apropierea Seattle, a transmis poliţia. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Nelly, cunoscut pentru cântece ca „Ride Wit Me”, „Hot in Herre” şi „Dilemma”, a concertat în amfiteatrul din Auburn, vineri noapte, în cadrul turneului pe care îl susţine împreună cu grupul country-pop Florida Georgia Line. Poliţia l-a arestat pe Nelly în primele ore ale zilei. El a fost dus la închisoarea South Correctional Entity din Des Moines, sub suspiciunea de agresiune sexuală. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nelly, acuzat de viol, este pus în libertate

Avocatul lui Nelly a spus că, sâmbătă noapte, clientul lui a fost eliberat din închisoare. „Nelly este victima unei acuzaţii fabricate. Sunt convins că, odată ce se vor face verificări, nu vor exista acuzaţii”.

Cornell Iral Haynes, Jr., cunoscut sub numele de scenă Nelly, este un rapper din St. Louis, Missouri, care a avut succes începând cu anul 2000, când a semnat cu Universal Records. A apărut alături de grupul St. Lunatics încă din 1996. Este unul dintre cei mai bine vânduţi rapperi din toate timpurile, având peste patruzeci de milioane de discuri vândute.A fost de trei ori pe locul I în topurile din Marea Britanie (patru incluzând contribuţia sa pe piesa lui Notorious B.I.G. , Nasty Girl, a avut 3 single-uri pe locul I în topul U.S. Billboard Hot 100 şi a câştigat trei premii Grammy.Măsoară 1,75 m,în trecut obişnuia să poarte un plasture lipit pe obraz în semn de protest faţă de faptul că fratele său era în închisoare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×