O actriţă a şocat lumea de pe stradă! Cum a putut să iasă! Bărbaţii au devenit pe loc fotografi profesionişti!

Filon Stan   
în Hotnews
24/10/2017, 19:10
O actriţă a şocat lumea de pe stradă! Cum a putut să iasă! Bărbaţii au devenit pe loc fotografi profesionişti! GALERIE FOTO

O actriţă din Ucraina a şocat audienţa la ultima sa apariţie pe străzile din Odessa! Tănăra şi-a expus în mod spectaculos o parte din trupul ei perfect! Imediat, toţi bărbaţii s-au transformat în fotografi profesionişti. Natasha Blasick a făcut furori în cea mai îndrazneaţă pereche de blugi pe care a vazut-o vreodata Internetul! Focoasa brunetă din Ucraina a blocat traficul în jurul ei, a şocat femeile şi i-a fascinat pe toţi bărbaţii care au văzut-o. Motivul: blugii decupaţi pe tot posteriorul. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Actriţă şi model, Natasha nu are nevoie de prea multe introduceri în ceea ce priveşte frumuseţea. Chiar şi aşa, bruneta din Odessa nu s-a sfiit să lase o mare parte din corpul său la vedere, la diverse ocazii.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Considerând că o sesiune de shopping este o ocazie perfectă pentru a face paradă, Natasha a îmbrăcat cea mai îndrazneaţă pereche de blugi. Aparent obişnuită, perechea de jeansi pe care a purtat-o îi lasă la iveală tot posteriorul.

Deşi a încercat să se acopere cu o cămaşă legată la brâu, vedeta a profitat de prima ocazie de a renunţa la ea, lăsându-şi trupul la vedere în faţa tuturor celor din jurul ei şi în special în faţa fotografilor care nu au ratat momentul şi au pozat-o din toate părţile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×