Mutu s-a decis: părăseşte România în mai puţin de o lună!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
16/05/2014, 09:19
Mutu s-a decis: părăseşte România în mai puţin de o lună!
Adrian Mutu.

Adrian Mutu nu şi-a mai văzut familia din ianuarie, de când a semnat cu Petrolul Ploieşti. Motiv pentru care, imediat ce echipa va intra în vacanţă, se va întoarce acasă, în Republica Dominicană, la  Consuelo şi cele două fete, Adriana şi Maya. Nu definitiv, ci doar în vacanţă!

La finalul campionatului, Adrian Mutu va pleca în Republica Dominicană, acolo unde se află familia sa, pentru a se bucura de vacanţă din plin, alături de fetele lui. Ultima dată s-au văzut în ianuarie, înainte ca el să ajungă în România şi să semneze un contract cu Petrolul Ploieşti, pentru următorul an. Atunci a venit singur, dar, în timp, toată lumea se aştepta ca Briliantul să-şi aducă în ţară şi familia, pe Consuelo şi pe cele două fiice: Adriana şi Maya, sau, măcar, să vină în vizită. Nu s-a întâmplat, însă aşa, lucru care a născut tot felul de speculaţii. Ba că s-au despărţit, ba că divorţează pentru că el îşi face de cap cu alte femei în Capitală. Adevărul îl ştiu doar ei. Cert este că, la începutul lui iunie, Briliantul se va urca în avion, cu destinaţia Dominicană şi, speră să se întoarcă înainte de începerea noului sezon. ” Abia aştept să mă întorc acasă, la familia mea!”

Adrian Mutu a revenit în fotbalul românesc după treisprezece ani, în care a testat mai multe echipe din Europa. A plecat de la Dinamo, în 2000, o tânără speranţă, care a făcut furori la Inter Milano, Verona sau Parma şi după trei ani a ajuns, unde nici nu visa vreodată, la Chelsea. A revenit în Italia, la Fiorentina, unde s-a reinventat, parcă , dar a fost numai un foc de paie. Şi pentru că nu-şi mai găsea locul niciunde, s-a decis să revină în România, în Liga I şi să-şi pună talentul şi picioarele la bătaie, cum făcea în urmă cu aproape paisprezece ani.

Sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×