MUTU L-A REFUZAT PE AKON! Uite videoclipul în care trebuia să apară | VIDEO

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
10/02/2014, 09:46
MUTU L-A REFUZAT PE AKON! Uite videoclipul în care trebuia să apară | VIDEO

Cu un an în urmă, Adrian Mutu (34 de ani) a primit o propunere neaşteptată. Cântăreţul Akon (40 de ani) îl alesese drept personaj principal al videoclipului piesei „Angel Eyes” (n.r. – Ochi de înger), în care actualul atacant al Petrolului Ploieşti urma să fie înconjurat de zece fete, care mai de care mai frumoasă.

Zvonul fusese lansat de fotomodelul italian Giulia Marzulli (20 de ani), care a oferit detalii jurnaliştilor. „În videoclip voi apărea alături de fotbalistul român Adrian Mutu. În total, vom fi zece fete cu Mutu. Potrivit scenariului, noi va trebui să animăm o petrecere care are loc într-un hotel de lux”, afirmase Giulia, citată de site-ul ecodibergamo.it.
„Briliantul” a confirmat informaţia pentru Libertatea şi a explicat de ce a refuzat în cele din urmă propunerea lui Akon.„Da, este adevărat că am fost întrebat dacă vreau să apar în acel videoclip. Mi-a propus-o cel care l-a regizat şi care îmi este prieten. Mi-am dat acordul de principiu, dar ulterior am fost nevoit să refuz”, a declarat Mutu pentru Libertatea. De ce? „Videoclipul trebuia filmat în ianuarie, într-o perioadă în care aveam de jucat meciuri cu Ajaccio. Nu puteam pune asta înaintea fotbalului”, a încheiat atacantul român.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×