DERANJAT de pompieri, Mutu i-a luat la ÎNJURĂTURI

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/04/2015, 10:18
DERANJAT de pompieri, Mutu i-a luat la ÎNJURĂTURI GALERIE FOTO

Incident neplăcut pentru cel proaspăt cuplu al momentului. Aflaţi într-o întâlnire romantică într-un hotel de lux din Timişoara, Adrian Mutu şi noua sa iubită Sandra Bachici, au trebuit să facă faţă unui incendiu izbucnit în locaţie. Salvatorii de la ISU Banat au evacuat toate persoanele din hotelul de patru stele, însă fotbalistul şi tânăra care îl însoţea au refuzat să părăsească camera, informează presa locală. În timp ce zeci de clienţi, în principal oameni de afaceri străini, au parasit hotelul, Mutu a refuzat să iasă din camera, şi-a trimis iubita s- le spună că nu iese şi i-a înjurat pe pompieri.

Alarma de incendiu a pornit la NH Hotel după ora 3 noaptea, la etajul întâi. Imediat, mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la faţa locului pentru a interveni. Preventiv, clienţii stabilimentului au fost evacuaţi. apoi, pompierii au cercetat hotelul şi au constatat că alarma de incendiu se activase spontan, fără să exispe pericol de foc.

Adrian Mutu (36 ani) a divorţat în secret, în urmă cu doi ani de Consuelo, cu care are două fete: Adriana şi Maya Vega. Recent presa mondenă relata că el a petrecut o vacanţă în Turcia, alături de noua sa iubită, modelul timişorean Sandra Bachici, cu care urmează să se logodească ziele următoare.

Sursă : www.evz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×