A murit Alexandru Jidveianu, cunoscutul interpret de muzică populară

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
22/07/2016, 21:00
A murit Alexandru Jidveianu, cunoscutul interpret de muzică populară

Alexandru Jidveianu, cunoscutul interpret de muzică populară, a murit după o lungă suferinţă. Cântăreţul a fost internat la un spital din Bucureşti deoarece în ultima perioadă starea sa de sănătate se agravase.

Alexandru Jidveianu suferea de diabet si se afla internat in spital la Bucuresti in momentul decesului. Alaturi de el a fost Georgeta Dila, cea care a stat cu el in permanenta in ultimele luni de viata.

„Oamenii isi sacrifica sanatatea pentru a face bani, iar apoi sacrifica banii pentru a-si recupera sanatatea. Apoi se sperie de viitor si uita sa traiasca in prezent. Traiesc ca si cum nu ar muri si cand sunt aproape de moarte, realizeaza ca nu au trait niciodata”,a scris Alexandru Jidveianu, inainte sa moara, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.