Mugur Isărescu a dezvăluit salariul pe care îl primeşte la BNR

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/08/2016, 20:35
Mugur Isărescu a dezvăluit salariul pe care îl primeşte la BNR

Guvernatorul BNR Mugur Isăescu şi-a dezvăluit joi salariul pe care îl primeşte. Misterul care roia în jurul salariului pe care îl încasează guvernatorul BNR Mugur Isărescu, a fost desluşit. Acesta a anunţat că primeşte lunar 13.601 euro, salariul şi indemnizaţia.

„Consiliul de administratie al BNR a decis sa faca publice minutele sedintelor de politica monetara a consiliului si veniturile realizate de membrii Consiliului de Administraţie. Am decis si am luat aprobarea consiliului de administraţie sa prezint in avans salariul net si indemnizatia de conducere care revin guvernatorului BNR. Salariul net este de 42 de mii, salariul net lunar, 42.727 lei adica 9.495 de euro, iar indemnizatia lunara de preşedinte al Consiliului de administraţie BNR este de 18.476 de lei adica 4.106 euro, la cursul de 4, 5 lei pt euro. Total venit lunar 61.203 lei, adica 13.601 euro” a spus Isărescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sursă: www.realitatea.net

Închide ×