Mugur Isărescu a dezvăluit salariul pe care îl primeşte la BNR

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 20:35
Mugur Isărescu a dezvăluit salariul pe care îl primeşte la BNR

Guvernatorul BNR Mugur Isăescu şi-a dezvăluit joi salariul pe care îl primeşte. Misterul care roia în jurul salariului pe care îl încasează guvernatorul BNR Mugur Isărescu, a fost desluşit. Acesta a anunţat că primeşte lunar 13.601 euro, salariul şi indemnizaţia.

„Consiliul de administratie al BNR a decis sa faca publice minutele sedintelor de politica monetara a consiliului si veniturile realizate de membrii Consiliului de Administraţie. Am decis si am luat aprobarea consiliului de administraţie sa prezint in avans salariul net si indemnizatia de conducere care revin guvernatorului BNR. Salariul net este de 42 de mii, salariul net lunar, 42.727 lei adica 9.495 de euro, iar indemnizatia lunara de preşedinte al Consiliului de administraţie BNR este de 18.476 de lei adica 4.106 euro, la cursul de 4, 5 lei pt euro. Total venit lunar 61.203 lei, adica 13.601 euro” a spus Isărescu.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.