Guvernatorul BNR, imagini de la Domeniul Isărescu! Nu l-ai văzut niciodată aşa! GALERIE FOTO

Filon Stan  
înGalerie foto
12/10/2017, 13:13
Guvernatorul BNR, imagini de la Domeniul Isărescu! Nu l-ai văzut niciodată aşa! GALERIE FOTOGALERIE FOTO

Toamna a venit şi peste cele 40 de hectare de viţă de vie a guvernatorului BNR, Mugur Isrescu, din localitatea Drîgăşani, judeţul Vâlcea. Guvernatorul a acordat un amplu interviu unei publicaţii străine de călătorii şi timp liber. Vedeţi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

Pe lângă povestea pogdoriei deţinute de familia Isărescu şi administrate de fiul şefului Băncii Centrale, fotografiile postate pe site fac în mod special deliciul publicului. Nu l-a văzut nimeni aşa pe Mugur isărescu până acum. A renunţat la costumul sobru folosit la vizite oficiale şi întruniri de la Banca naţională. Jurnaliştii l-au găsit în bermude, tricou, în papuci şi cu o pălărie tip Panama în mână. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mugur Isărescu poate vinde 100 de mii de sticle de vin pe an

Curioşii au ocazia să vadă şi interiorul pensiunii exclusiviste de pe domeniul de la Drăgăşani, o afacere finanţată din fonduri europene.

Isărescu are 40 de hectare de viţă-de-vie în Drăgăşani. Tot acolo are şi un magazin de desfacere, dar şi un depozit de vin, construit în urmă cu doi ani. Crama guvernatorului are o capacitate de producţie de 100.000 de sticle pe an.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×