Motivul pentru care Ştefan Bănică a picat examenul pentru permis

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/02/2016, 19:35
Motivul pentru care Ştefan Bănică a picat examenul pentru permis

Celebritatea nu l-a ajutat prea mult pe Ştefan Bănică jr. atunci când a venit vorba să-l convingă pe poliţist de aptitudinile lui de şofer. Artistul a mărturisit că a picat examenul la proba practică pentru obţinerea permisului dintr-un motiv incredibil.

Ştefan Bănică nu a povestit până acum acest detaliu, însă se pare că examenul auto i-a creat ceva probleme. Artistul a ascuns faptul că nu a luat permisul din prima încercare. Invitat la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars, el a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut, dar mai ales motivul care l-a determinat pe poliţist să nu-i acorde circumstanţe atenuantze.
„Aveam spectacol la Teatrul Casandra şi i-am spus poliţistului, care habar nu avea de acest teatu şi nici nu ştia cu ce mă ocup. Eram actor şi venisem aşa, important, să zicem, să dau proba. Trebuia să urc pe scenă pentru prima dată şi mă grăbeam. M-am urcat în maşină, am deschis geamul şi am plecat. Atunci am auzit: «Tovarăşe Bănică, n-ai uitat ceva? Ai picat!», mi-a spus, căci uitasem să aprind farurile. Era examen auto în care era testată conducerea pe timp de noapte”, a povestit amuzat Ştefan Bănică.

Ştefan Bănică jr. a reuşit însă mai târziu să devină şofer cu acte în regulă. El conduce un autoturism de teren. Artistul are o relaţie cu lavinia Pârva, după ce în trecut a divorţat de prezentatoarea Andreea Marin. Bănică este tatăl a doi copii, o fetiţă, Violeta, pe care o are împreună cu Andreea Marin şi un băiat, Radu, pe care îl are din relaţia cu Camelia Constantinescu.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×