Motivul pentru care a fost ucisă fata de 18 ani din Botoșani i-a lăsat muți și pe anchetatori!

în Stiri de ultima ora
26/04/2018, 12:00
Motivul pentru care a fost ucisă fata de 18 ani din Botoșani i-a lăsat muți și pe anchetatori!
Motivul pentru care a fost ucisă fata de 18 ani din Botoșani

Crimă oribilă la Botoșani! Petronela Mihalachi, în vârstă de 18 ani, a fost găsită înjunghiată de 30 de ori într-o pădure din Botoşani, iar asasinul ei se pare că este Bogdan Ionel, în vârstă de 16 ani, prieten bun cu victima. Cei doi au mers în pădurea Pacea pentru o şedinţă foto care s-a transformat însă într-o crimă abominabilă. Motivul pentru care a fost ucisă fata de 18 ani din Botoșani i-a lăsat fără cuvinte chiar și pe anchetatori.

Tânărul acuzat de crimă are un studio foto şi era pasionat de fotografie, nefiind prima oară când o imortaliza pe fată. Bogdan se pare că s-a enervat însă după o discuţie în contradictoriu în care Petronela, care i-a spus că prietena lui e grasă şi urâtă.

Anchetatorii au aflat motivul pentru care a fost ucisă fata de 18 ani din Botoșani

Orbit de furie, el a scos un cuţit pe care îl avea asupra lui şi a atacat-o pe fată. Aceasta a încercat să se lupte cu criminalul, dar a fost răpusă de 30 de lovituri. Fata s-a luptat cu călăul său, criminaliștii găsind multe tăieturi pe mâinile tinerei, însă o lovitură de cuțit direct în inimă i-a fost fatală fetei. Bogdan Ionel urmează să fie prezentat instanței pentru un mandat de arestare preventivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×