Motivul incredibil pentru care o femeie din Botoşani a refuzat internarea, după ce a leşinat într-un supermarket

Raluca Ogaru   
în Reality show
06/04/2018, 16:58
Motivul incredibil pentru care o femeie din Botoşani a refuzat internarea, după ce a leşinat într-un  supermarket

O femeia din Botpşani a mers ca orice altă gospodină la supermarket pentru a-şi face cumpărăturile de Paşte, însă abia atunci au început necazurile pentru ea. Femeia a leşinat printre rafturile magazinului, şocând-i pe ceilalţi clienţi dar şi personalul care a chemat imediat un echipaj de pe salvare pentru a-i acorda primul ajutor.

Când medicii au venit să îi dea primul ajutor, aceştia au constatat că ar fi nevoie de mai multe investigaţii medicale, aşa că i-au spus femeii că o vor duce la spital. Aceasta din urmă s-a opus vehement acestei iniţiative. Când au auzit care este motivul, medicii au rămas uimiţi.

Femeia a refuzat internarea deoarece a spus că vrea să îşi termine treburile de Paşte. Ea a pus tot acest incident pe seama oboselii din ultima vreme, toate adunate odată cu apropierea sărbătorilor pascale. ”Medicul i-a spus că a suferit o lipotimie şi ar trebui consultată la Urgenţe mai amănunţit. Ea le-a explicat însă cadrelor medicale că ar prefera să plece acasă, să îşi termine treburile şi pregătirea pentru Paşte, aşa că a semnat că refuză transportul şi a plecat acasă”, a spus unul din martorii incidentului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×